Vi du gerne af med myrerne

Mange af os er plaget af myrer hver eneste år. De kribler og krabler alle vegne. I mindre antal går det an, men som regel er det et problem, der nemt accelerer. Myrer er ikke farlige – men de fleste hader, at de er der. Det kribler og krabler i en uendelighed. Vi køber os fattige i myremidler, men det behøves egentlig ikke.

Jeg har nemlig fundet en opskrift fra en “Rene ord for pengene” bog. “Rene ord for pengene” kan nogle måske huske – det var et forbrugerprogram, som tidligere fandtes på DR.

Hjemmelavet myremiddel

Fjern dine myrer med et hjemmelavet myremiddel

Du kan selv lave et middel mod myrerne

Her kommer en opskrift på en myremiddel, du selv kan lave. Det er billigt og effektivt. Det er noget, myrerne godt kan lide – og samtidigt er det gift for dem. Vær derfor  klar over at dette naturligvis er giftigt helt generelt – ikke kun for myrer – og bør derfor på ingen måde være tilgængeligt for børn og husdyr:

Til dit myremiddel skal du bruge:

  • 4 spsk. honning
  • 1 spsk. vand
  • 1 tsk. boraks

De 3 ting blandes godt. Sæt lidt af det ved myrernes hoved-færdselsårer. Dvs. du skal holde lidt øje med myrernes adfærd for at se, hvordan de bevæger sig – og hvor du bedst sætter ind! Men husk hele tiden, at dette er gift – og skal ikke kunne nås af børn eller dyr. Jeg ved godt det er en gentagelse, men hellere sige det en gang for meget end en gang for lidt!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.