Jeg elsker simpelthen hvidløg – og kan ikke få nok af det. Jeg er slet ikke sikker på, at man kan komme for meget hvidløg i maden? Sådan er det dog langtfra alle der har det med hvidløg. Uanset om det er lugten eller smagen, der er problemet, kan det lade sig gøre at tilsætte maden en ganske svag hvidløgssmag.
Hvidløg – men bare en smule
Skal du for eksempel have gæster og gerne vil have hvidløg i maden, risikerer du, at folk har et meget forskelligt forhold til hvidløg. Du gør blot det, at du koger nogle hele hvidløgsfed med i maden – for derefter at fiske dem op af maden.
Nu skal man selvfølgelig sørge for, at man kan få fat i dem igen. For at kunne fjerne dem igen kan det derfor være en god ide, at sætte dem på træpinde – af den slags, som man bruger til grillspyd. Så kommer de op nemt – de har ikke mulighed for at gemme sig. Er det kun et enkelt fed eller 2 kan en tandstik muligvis gøre det.