Windsor-knuden: Sådan binder du slipset

For nogle er en slipseknude ikke bare en slipseknude. Til daglig er det måske knap så vigtigt, men nogle kan godt lide at gøre lidt ekstra for sagen ved specielle lejligheder. Windsor-knuden skulle være en af de mere prestigefyldte knuder. Windsor-knuden er bredere end den almindelige slipseknude.

Slipseknuden kræver, at man bærer en skjorte med en bred kraveåbning. Windsor-knuden er nemlig en bred, nærmest trekantet slipseknude. Den bruges ofte ved de mere formelle lejligheder.

Slipseknuden til bryllup eller andre fester

Sådan skal en windsor-knude se ud

Slips bundet med windsor-knude

Nu bringer jeg ikke dette indlæg fordi jeg går højt op i slipseknuder. Men jeg oplevede på et tidspunkt noget, der gjorde at jeg kunne have haft brug for den video, jeg bringer her – en guide til at binde den perfekte Windsor-knude. Vi havde nemlig et bryllup i familien og brudgommen ville gerne gå til alters med slipset bundet i en Windsor-knude.

Men han kunne ikke huske, hvordan den skulle bindes. Desværre kom han i tanke om det temmelig sent – altså da han var ved at klæde sig på til brylluppet.  Han spurgte alle, han kunne få fat i – og endte med at gå fra dør til dør i håb om at finde en Windsor-knude-kyndig person. Jeg måtte, som alle de foregående, melde pas.

Windsor-knuden – instruktionsvideo

Her kunne jeg godt have brugt en instruktionsvideo. Eller brudgommen ville sikkert have fået genopfrisket sin hukommelse – og bundet slipseknuden.

Jeg skylder nok lige at fortælle, at brudgommen blev reddet på målstregen. Min nabo kunne nemlig kunsten at binde en Windsor-knude.

Bind selv Windsor-knude

Vil du gerne lære det – eller have det genopfrisket – kommer her en lille video.

Til dem, der ikke er så meget til video, men hellere vil se en trin-for-trin-forklaring, findes der er anvisning i at binde en Windsor slipseknude på slipseknuder.dk

Søger du bare en instruktion i at binde en almindelig slipseknude, så læs indlægget: Sådan binder du et slips.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.