Bacon – nogle synes, det skal krølle – andre ikke. Men hvorom alt er – gør man ikke noget for at forhindre sin bacon i at krølle, ja så gør den det. Det er måske dens natur. Men der er et lille husråd, der kan
forhindre din bacon i at krølle – hvis du hører til dem, der helst er fri.
Bacon uden krøl
Ikke fordi udseendet er afgørende – det smager godt uanset!
Dyp din bacon i koldt vand inden stegning. Baconen krøller nemlig ikke, hvis du dypper skiverne i noget koldt vand inden stegningen.
Prik din bacon inden tilberedning: En anden mulighed er at prikke i skiverne med en gaffel lige inden stegningen.
Varm ikke panden med bacon så hurtigt op: Langsommere opvarmning af baconen, kan også være med at at holde baconen “glat”. Sætter du fuldt blus på, vil du opdage, at din bacon krøller fuldstændigt sammen.
Måske er du ligeglad med, hvordan din bacon ser ud – den skal bare være der hurtigt og uden al den sædvanlige snask! Har du et vaffeljern stående, er du allerede godt på vej! Læs, hvordan man steger bacon i et vaffeljern.