Kan du ikke få dejen af fingrene

Hjemmebagt brød og hjemmebagte boller – MUMS, siger jeg bare. Dej derimod – det er noget griseri. Jeg er en klovn til at få det af hænderne bagefter. Man vasker og vasker, men det går ligesom  ikke helt af. Hvorefter det fordeler sig forskellige steder i køkkenet, hvor man mindst af alt ønsker bolledej. Griseri, klisterstads.

Enkel og billig løsning – for kaffedrikkere

Kan du ikke få dejen af fingrene?

Dej kan være svært at få af fingrene

Nu kunne man jo tro, at man skal have det tunge skyts – for eksempel håndrens – frem for at komme fænomenet til livs. Men nej, jeg har opdaget, at klisterstadset kan fjernes med simple midler. Gratis midler, faktisk. I hvert fald hvis man er kaffedrikker.

Så gem kaffegrumset – her kommer nemlig noget, du kan bruge det til. Har du æltet dej, og fingrene er fulde af dej, så rengøres de nemt ved hjælp af kaffegrums.

Gnid hænderne med kaffegrums + sæbe – og dejen er meget hurtigt forsvundet. Kaffegrums virker en smule slibende – og er derfor perfekt til at få bugt med slimede, klistrede substanser, der kan sætte sig på fingrene – ikke kun dej.

Og hænderne bagefter dufter diskret at kaffe – det er vel heller ikke det værste, der kan ske?

Astrid

3 Comments

  1. man kan også bare vaske med kold vand det få også dejen af lætter end med varmt vand 🙂

  2. Lidt olie på hænderne inden æltning minimere også dej på fingerene

  3. Hvorfor ikke bare bruge frk Jensens metode: gnid hænderne med mel – det nulrer dejen af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.