Et flot kagefad – i en fart

Et kagefad er måske ikke ligefrem noget, man bruger hver dag. Mange kan købe flotte kagefade – og de er ikke billige. Men måske er det ikke ligefrem noget, man vil anskaffe, når man kun bruger det en sjælden gang imellem. Den gode nyhed er, at det behøver man heller ikke – man laver da bare sit eget kagefad.

Lav et kagefad – nemt

Og der er en god nyhed mere: det er nemt! Nu er det selvfølgelig ikke sådan, at man skal lave det helt fra bunden – det kan laves af noget af ens aflagte service. Jeg har fundet en lille video på YouTube, der viser hvordan. En skål, en tallerken og noget sekundlim – og du har, hvad du behøver.

kagefad-lav-selvSå selvom gæsterne kommer om et par timer, kan du faktisk nå det. Videoen nedenfor viser, hvordan du laver dit eget kagefad. Kager er i dag ikke kun et spørgsmål om smagen – men også et spørgsmål om præsentationen. Det, der engang var en muffin er idag en cupcake – og pyntet til den store guldmedalje. Og man på samme måde klæde en lagkage ud til narrestreger. Her vil et kagefad være prikken over i’et.

Undervurder aldrig det visuelle indtryk…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.