Hurtigere strygning!

Ikke alle ynder at stryge – faktisk tror jeg ikke, at der mange, der betragter det som en udsøgt fornøjelse. Det er noget, der skal overstås – men altså overstås på en god måde. Selvom man ikke elsker at stryge, kan man jo sagtens elske nystrøget tøj, ikke?

Ørkesløs strygning – øv…

Men nogle gange synes man, at man stryger og stryger og stryger – og tøjet bliver ikke rigt glat alligevel. Enten går det simpelthen for langsomt – eller det er lige som om tøjet bare bliver halvstrøget. Det kan til dels skyldes, at det ikke er alle materialer, der lader sig stryge lige nemt. Eller det kan være, du har et strygejern, der ikke er verdens mest effektive. Eller også har du ikke verdens største tålmodighed. Noget mange af os kan nikke genkendende til.

Strygetrick for de utålmodige

strygejern-2Her kommer et lille trick, der kan speede processen op – uanset årsagen. Du kan lægge et lag alufolie på strygebrættet for at give mere varme til strygetøjet, således at det reagerer hurtigere. Det skal lægges under strygebrætsbetrækket og kommer slet ikke i direkte kontakt med tøjet.

Hvordan, du gør, kan du se på denne video fra Videojug…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.