Hæng bøjlerne baglæns..?

Har du styr over din garderobe? Eller fylder du bare i skabet indtil det er ved at sprække? Mange erhverver sig langt mere tøj end de kan må at bruge.

Rundt omkring i de danske klædeskabe hænger der masser af godt tøj, som aldrig bliver brugt. Noget er for stort. Andet for småt. Og noget var bare impulskøb, som ikke fandt anvendelse alligevel. Noget viste sig at tage sig noget anderledes ud på et rigtigt mennesker end en mannequin i str. 34.

Og så lige alt det, der skulle være byttet eller returneret men aldrig blev det….

Brugbart – ikke brugbart

Men hvordan får man sorteret det? Nogle siger, at har man ikke brugt et stykke tøj i et år – så kommer man aldrig til det. Og det lyder ikke helt forkert. Så reelt kunne man skaffe sig af med det. Det ville give langt mere plads i skabet. Og gøre det meget lettere at finde det, man rent faktisk bruger. Men hvordan finder man frem til det? Mange er nok lige vel optimistiske med hensyn til at få tøjet brugt. Men man kan finde ud af det med sikkerhed.

Her kommer en enkel, men genial ide, der kan afgøre sagen. Du hænger simpelthen dine bøjler omvendt på. Når du tager et stykke tøj og bruger det, hænger du det almindeligt – altså forlæns. Når et år er gået, ved du med sikkerhed, hvad du har brugt i løbet af året. Det er en god ide først at få sorteret det fra, man allerede ved, at man aldrig kommer til at bruge igen! Billedet, der illustrerer dette, har jeg hentet på Pinterest.

Fra affald til genbrugsguld

Og når et år er gået og man står tilbage med en for bunke tøj, som ikke er blevet brugt det sidste år, er der jo kun tilbage at finde ud af, hvad der skal ske med det? Man kan give det væk – til nogen, man kender eller til genbrugsbutikker? Man kan sælge det på bagagerumsmarked, Trendsales eller Qxl. Eller man kan bytte det med noget andet ved at deltage i tøjbytte-arrangementer – eller måske lægge det på Swapamok?

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.